• Siste nytt - 1. august 2017

  Veldedig samarbeidspartner med VM i friidrett 2017

  Det internasjonale friidrettsforbundet IAAF har utnevnt Right To Play som sin veldedighetspartner under årets arrangement som avholdes i London fra 4. til 13. august. Verdensmesterskapet er årets største sportsbegivenhet, og hvor 2000 idrettsutøvere fra 200 land skal konkurrere.


  " Det engelske friidrettsforbundet har siden juni 2016 vært partner med Right To Play, og vi er svært glade for at vi med dette verdensmesterskapet kan støtte opp om retten til lek og aktivitet. Sammen med verdens beste idrettsutøvere gir dette en fantastisk mulighet til å sette fokus på det humanitære arbeid som gjøres innen idretten», sier Londons 2017 Ltd Championship Director, Niels de Vos.

  Pakistan_girls in Right To Play 840x373.jpg
  Greg Rutherford, engelsk friidrettsutøver og tidligere medaljevinner, er selv utøverambassadør. "Right To Play og London 2017 Ltd kan sammen sette sitt preg på årets VM og kan dermed gi flere barn og unge en bedre fremtid. Mange av oss tar idretten for gitt, men ikke alle barn har de samme mulighetene i livet. Right To Plays tilnærming er både unik og effektiv, og jeg er stolt av å være deres ambassadør. "

  "Med lek og aktivitet som kjerneverdier er Right To Play en naturlig partner for VM," sier Nikki Skipper, nasjonal direktør på Right To Play UK. "Idrettsutøvere som skal konkurrere her i London symboliserer hvilken betydning idrett og lek har, og som dermed kan hjelpe enkeltpersoner til å nå sitt fulle potensiale. Vår tilnærming til utdanning bygger opp barns ferdigheter, slik at de kan realisere sine egne drømmer for fremtiden. Enten det er et barn fra en landsby i Ghana eller en flyktning i Libanon, ønsker Right To Play å skape en reell forskjell i barns liv. "

  London 2017 Ltd og Right To Play samarbeider for å vise den positive effekten som idrett og lek kan ha for et ungt liv, og i tillegg øke bevisstheten og bidragene til Right To Plays arbeid.

  Du kan finne ut mer på www.iaafworldchampionships.com

    
Act