• Siste nytt - 13. februar 2018

  Goalies for Summer Classic

  Frisk Asker sine juniormålvakter bidrar til Right To Play sitt arbeid og har utfordret alle breddeklubber i Norge til å være med på innsamlingsaksjonen. 

  Junior målvaktene i Frisk Asker har, sammen med alle breddeklubbene i hockeynorge, startet et omfattende og landsdekkende prosjekt for å samle inn penger til Right To Play.

  FriskAskerAdrian og Daniel fra Frisk Asker oppforder alle til å være med å gi litt til innsamlingen "Goalies for Summer Classic"

  «Når målvaktene våre skal vise seg frem, så holder det ikke å bare stoppe pucken», sier Erling Schjølberg, en av primusmotorene bak innsamlingen i Frisk Asker.

  Da det ble kjent at Zuccarello og Lundqvist fra New York Rangers skulle arrangere veldedighetskampen «Summer Classic» på Ullevål stadion den 11. august fikk juniorene ideen til å være med å samle inn penger til Right To Play, som er veldedig parter til arrangementet. De ønsker å være med å samle inn penger lokalt i sine klubber for å kunne gi sitt bidrag til en god sak i regi av det arbeidet Right To Play gjør for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland, og gi flere barn mulighet til lek og idrett. Guttene sier selv at det hele føles som en selvfølge når en av verdens beste goalies kommer til Ullevål i august. Hockeylagets bakre rekke gleder seg til komme i gang med innsamlingen, og de håper at mange kan være med å gi litt slik at ennå flere barn får mulighet til å være aktive.

  «Juniormålvaktene våre er privilegerte, de får gjøre det de elsker. Men de har også forståelse for at det ikke er realiteten for alle, det er derfor de har satt dette i gang, for å gi noe til de som ikke har den samme muligheten til å utfolde seg i læring og idrett. Ting vi ofte tar som en selvfølge.», sier Erling. 

  Pengene som samles inn gis uavkortet til Right To Play og planlegges overrekt i forbindelse med arrangementet Henke&Zucca Summer Classic på Ullevål i august. Du kan være med å bidra til innsamlingen via deres innsamlingsside her ​eller VIPPs #505570 Goalie for Summer Classic. Right To Play setter stor pris på initiativ til disse herlige målvaktene og ønsker de lykke til med innsamlingen som skal pågå helt fram til august.


    
Act