• Siste nytt - 12. april 2018

  Right To Play veldedig partner til Tour de Fjords og Hammer i Stavanger

  ​Right To Play og Tour de Fjords/Hammer Stavanger inngår nå ett samarbeid i forbindelse med arrangementene 22.-27.mai 2018.  Right To Play skal være tilstede under både Tour de Fjords og i Stavanger under Hammer, med aktiviteter både for barn og voksne. GRU_4792.jpg

  foto: Tour de Fjords

  Tour de Fjords er et internasjonalt etapperitt (kategori UCI 2. HC) som i 2018 arrangeres for sjette året på rad. I år vil Tour de Fjords blir arrangeres over tre dager i Rogaland og Agder-fylkene. Opp mot 22 lag vil starte Tour de Fjords i 2018, og som følge av at Hammer Race arrangeres like etterpå, vil minimum fem av lagene være World Tour lag. Hammer arrangeres i Stavanger fra 25.-27. mai og er ett spennende ritt med lagkonsept som så dagens lys for første gang i 2017. 


  Kjendissprint på søndag 27.mai

  På søndag formiddag skal det i samarbeid med Santander Consumer Bank og Hammer Stavanger, arrangeres en kjendissprint i Stavanger. Her skal kjendisene kjempe mot hverandre, gjennom både innledende runde og finale.

   I forkant av sprinten vil det gjennomføres en konkurranse hvor man kan gjette vinneren. Santander Consumer Bank vil deretter donere penger til Right To Play basert på antallet mennesker som deltar på konkurransen.

   

  Glad for å kunne bidra til Right To Play sitt arbeid

  «Tour des Fjords er veldig glad for å inngå samarbeid med Right To Play. Vi synes det er fantastisk at vi kan bruke vårt arrangement til å sette fokus på det viktige arbeidet Right To Play gjør, og at vårt arrangement kan være bidra til bedre livskvalitet, lek og idrett for  barn som lever i vanskeligstilte områder. Vi gleder oss til å profilere Right To Play og det arbeidet de gjør under våre arrangement med Tour des Fjords og Hammer Stavanger 22-27.mai 2018», sier daglig leder i Tour de Fjords Roy Hegreberg.

   Hammer logo.jpgPro_blå.png  Sven Erik Bystrøm – ny Right To Play ambassadør

  Right To Play støttes av over 20 Norske idrettsutøvere. Syklisten Sven Erik Bystrøm, UAE Team Emirates, har nå signert som ny ambassadør. Sven Erik vil delta på Hammer Stavanger.

  SvenErikBystrømRTPAA.png

    
Act