• Siste nytt - 11. juni 2018

  En stor seier for millioner av jenter!


  Jordan 2015-2.jpg
  G7 møtet i Canada ble nylig avsluttet, og vi er stolte over å kunne dele nyheten om at det ble bevilget $3,8 milliarder CAD til jenters utdanning i kriseområder.

  Gjennom denne beslutningen har de globale lederne gitt et løfte om en bedre fremtid for millioner av barn. De har forpliktet seg til å styrke sin støtte til en verden der barn, spesielt jenter lærer, utvikler seg og får flere muligheter gjennom utdanning.​

  I koalisjon med UNICEF, Plan International, World Vision og Redd Barna har Right To Play vært med på legge presse på beslutningstakerne for få gjennomslag for dette løfte. 

  I Right To Play vet vi at utdanning redder liv. Hver eneste dag ser vi kraften av kvalitetssikret utdanning, og hvordan dette er grunnleggende for at barn lærer, leker og utvikler seg – og spesielt jenter. Når jenter får utdanning bryter de sykluser av vold, konflikt og ulikhet. Og dette resulterer i at fremtiden til tusener av barn, deres familier og lokalsamfunn blir endret. 

  Vi er forpliktet til å gi alle barn et liv som er formet av muligheter og ikke begrensninger. Sammen kan vi klare det, takk for at du støtter Right To Play. 

  #nårbarnlekervinnerverden​

    
Act