• Siste nytt - 16. juli 2018

  Vinn billetter til Summer Classic!

  Bilde1.png

  Vil du se verdens beste ishockeyspillere kjempe om seieren på Ullevaal Stadion 11 august? Right To Play Ambassadør Mats Zuccarello og lagkameraten i New York Rangers Henrik Lundquist (Henke) stiller med hvert sitt lag med spillere fra NHL, og inviterer til tidenes hockeykamp i Norge! I tillegg til stjernekampen blir det kjendislandskamp mellom Norge og Sverige og half time show med Madcon.

  Vi har to billetter til Summer Classic og en signert caps fra Zucca, og du kan vinne ved å gå inn på Right To Play Norge sin Facebook side og finn konkurranseposten hvor Zucca inviterer til stjernekampen. Skriv «#nårbarnlekervinnerverden» i kommentarfeltet og du er med i trekningen. 

  Vinneren trekkes 8. august 2018.

  Se konkurranseregler nedenfor. 

  Summer_classic_2018.jpg

  ​Konkurranseregler


  Vilkår og betingelser for Right To Play Norway

  Summer Classic


  Velkommen til Right To Play Norway Summer Classic konkurranse. Her finner du all informasjon om hvordan du deltar og reglene for konkurransen.

   

   

   

  Konkurransen arrangeres av:

  Right To Play Norway, Idrettens Hus 
  Ullevaal Stadion 
  Sognsveien 75L 
  N-0855 Oslo, Norway

   

  Konkurranseplattform:

  Facebook. Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Facebook.

   

  1.      Hvem kan delta

  Du må være over 18 år for å delta. Konkurransen er tilgjengelig for alle som er bosatt i Norge, unntatt ansatte (og deres familiemedlemmer) i Right To Play Norway, samarbeidspartnere og tilknyttede selskaper.  

  Personer som ikke overholder disse vilkårene vil bli diskvalifisert fra konkurransen.

   

  2.      Kampanjeperiode

  Konkurransen er åpen fra mandag 16. juli 2018.

  Konkurransen avsluttes onsdag 8. august 2018. Vinnerne trekkes onsdag 8. august 2018.

  Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden dersom spesielle eller uforutsette hendelser inntreffer. F.eks. force majeure.

  For å delta i konkurransen må du gå inn på Right To Play Norway sin Facebook-profil https://www.facebook.com/righttoplaynorway/ og finne konkurranseposten.

  Skriv #nårbarnlekervinnerverden i kommentarfeltet på konkurranseposten.

  Konkurransen krever ingen kjøp for å delta.

   

  4.      Slik kåres vinneren

  Vinnerne trekkes av Right To Play Norway. Det trekkes en tilfeldig person som har deltatt i konkurransen. Personen vinner to stykk billetter til Summer Classic og en signert caps av Mats Zuccarello. Vinneren vil bli kontaktet onsdag 8. august på Facebook. Da blir vinneren bedt om å sende sin kontaktinformasjon (fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer) tilbake i en direktemelding (messenger) til Right To Play sin Facebook-side. Vinneren må senest kontakte Right To Play 10. august 2018. Dersom vinneren ikke svarer innen tidsfristen, kan man ikke lenger gjøre krav på premien, og det vil bli trukket en ny vinner.

  Vinnerne kan bli offentliggjort på Right To Play Norway sin Facebook-side.

  Deltakerne er selv ansvarlig for at informasjonen de sender er korrekt. Arrangøren erstatter ikke premien dersom deltageren har gikk ukorrekte kontaktopplysninger, eller dersom de er uklare.

  Arrangørens beslutning er absolutt med hensyn til alt vedrørende kampanjen og kan ikke diskuteres. Enhver deltaker som forsøker å vinne premien gjennom brud på vilkår og betingelser vil bli diskvalifisert. Dersom man forsøker å jukse vil man også bli diskvalifisert.

   

  5.      Premier

  Premiene er som forklart under. Premiene kan ikke byttes inn i penger eller andre alternativer med unntak av at arrangøren forbeholder seg retten til, i tilfeller utenfor arrangørens kontroll, å erstatte premiene med likeverdige alternativer med samme eller større verdi. Alle premier er personlige.

  Premie:

  To billetter til Summer Classic på Ullevaal Stadion lørdag 11. august 2018 samt en signert caps av Mats Zuccarello. Samlet verdi 1 500 kroner.

   

  6.      Arrangørens ansvar

  Arrangørers kollektive ansvar overfor deltagerne overstiger ikke de offisielle reglene for premieverdien. Nettbaserte arrangørers kollektive ansvar overfor deltagerne overstiger ikke de offisielle reglene for premieverdien. Nettbaserte konkurranser fungerer på de fleste smarttelefoner. Arrangøren av konkurransen og konkurransens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer som måtte oppstå på grunn av tredjeparter, slik som problemer med den generelle internettforbindelsen, firewall- eller antivirusprogramvare, eller problemer som måtte oppstå som følge av tilsiktet eller ikke tilsiktet skadelig oppførsel, eller for eventuelt etterfølgende forårsakede skader.

  Arrangøren og den tekniske leverandøren tar ikke ansvar for skader på ditt tekniske utstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer som er forårsaket av bruken av siden, registreringer på siden, nedlastinger fra siden eller materialer som data, tekst, bilder, video eller lyd.

  Alle premiemottakere fritar Right To Play, Right To Play Norway og salgspartnere eller de overnevnte partnere fra noen form for ansvar relatert til skader forårsaket av, eller som hevdes forårsaket av deltakelse i denne konkurransen eller premien.

   

  7.      Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

  Right To Play Norway og partnere i denne konkurransen er ikke ansvarlige for trykkfeil eller andre feil relatert til konkurransen.

   

  8.      Slik behandles dine personlige opplysninger

  Når du besøker hjemmesiden i forbindelse med kampanjer, behandler vi visse opplysninger om deg. Vi ber deg om å ikke sende inn sensitiv informasjon om deg selv, eller informasjon om andre hvis du ikke har deres samtykke. 

  Som et ledd i behandlingen, kan data bli overført og behandlet i alle land hvor Right To Play har fasiliteter eller tjenester, men kun hvis det er tillatt etter personvernloven og hvor alle relevante betingelser er oppfylt. Overføring av personlig data til land utenfor EU kan finne sted, men kun når alle regler og forskrifter er fulgt, f.eks. i form av EU-kommisjonens standardavtaler.

  Direkte markedsføring, markedsføring på vegne av andre og markedsføring via e-post, telefon, post, push notifikasjoner eller SMS vil kun finne sted etter forhåndssamtykke, hvis det er krav om det i lovgivningen.

  Utlevering til andre – om nødvendig med samtykke – kan blant annet inkludere Right To Play, strategiske partnere, tredjeparter for deres direkte markedsføring, markedsføringspartnere, og tredjeparts reklamebyråer med hensikt å drive med reklame, som kan være til tredjeparter.

  Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til å motta markedsføring ved å henvende deg til Right To Play Norway via e-post: eschau@righttoplay.com

   

  9.  Kontakt

  Dersom du ønsker mer informasjon om konkurransen, premier eller andre ting, ta kontakt med oss på e-post: eschau@righttoplay.com

   

   


    
Act