Hele Norge påvirkes av koronakrisen, og anbefalingen om å holde seg hjemme og å holde avstand kan føre til mer inaktivitet. Med «Hele Norge trener» ønsker vi i samarbeid med TV 2 å inspirere hele familien til å komme seg opp av stolen og i bevegelse.

Et stjernelag av Norges største idrettsprofiler innenfor ulike idrettsgrener, skal dele sine beste treningsøkter, for å motivere og inspirere hele landet. Det vil sendes daglige direktesendte treningsøkter på TV 2 Sporten kl 13:00, og i tillegg vil øktene bli lagt ut på TV 2 Sumo og på TV 2sine ulike sosiale medier.

Idrettsstjerner som Ragnhild Mowinckel, Aksel Lund Svindal, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø, Alexander Bonsaksen, Aleksander Hetland, Casper Ruud, Amanda Kurtovic, ​Espen Jansen, Suzann "Tutta" Pettersen, Anders Aukland, Anders Myrvold, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Henrik Ingebrigtsen​ gi sine beste treningstips. I tillegg vil Stian Blipp og Nils Ingar «Nilsi» Aadne delta.

«Hele Norge Trener» starter mandag 30. mars, og blir direktesendt kl 13:00 på TV 2 Sporten. Første deltagere er Kultur- og likestillingsminister Abid Raja, Suzann «Tutta» Pettersen og Tarjei Bø.

– Right To Play har tjue års erfaring med å bruke lek og aktivitet for å hjelpe barn i utviklingsland. Nå står vi plutselig i en situasjon i Norge hvor barn har behov for å bli aktivisert på samme måte. Vi ser frem til å samarbeide med TV 2 om å bidra til mer aktive barn i den krevende perioden vi er gjennom, sier Jimmy Vika, daglig leder i Right To Play.

– Vi ønsker med dette tilbudet å levere ett breddekonsept som samler hele familien og skaper treningsglede i hjemmene. Vi håper dette kan være et inspirerende friminutt for alle som ønsker et morsomt avbrekk. ​Idrettsutøvere er vant til å få livet satt på vent og være positive når skader, utsettelser og andre omstendigheter påvirker tilværelsen. De er dyktige motivatorer og nå fast bestemt på å få Norge i trening, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Bli med, og la deg aktivisere!