RIGHT TO PLAY CHALLENGE

HØSTENS MORSOMSTE LAGKONKURRANSE

Nå har du muligheten til å ta med kollegaer eller venner på en unik samling hvor dere som lag får testet fysikk, taktikk, smidighet, samarbeid og utholdenhet. Dette arrangementet er en perfekt aktivitet for teambuilding. Dere stiller med ett eller flere lag og konkurrerer mot andre bedriftslag om å vinne tidenes første Right To Play Challenge på SNØ Arena i Lørenskog. Ingen krav til form eller forkunnskaper – alle er velkomne – både dere som satser på å gjennomføre og dere som sikter mot stjernene. Vi legger opp til en spennende og fartsfylt ettermiddag. Prisen inkluderer middag med premieutdeling etter aktivitetene. Drikke til middag og evt. leie av utstyr kommer utenom.
Vi har et begrenset antall plasser så vær tidlig ute for å sikre deg plass til høstens morsomste lagkonkurranse.

SNØ Oslo AS er Right To Play sin nye partner og alt overskudd fra arrangementet går til vårt arbeid med å beskytte, utdanne og styrke barn i utviklingsland, og da spesielt med å få sårbare jenter i fattige land tilbake på skolen. Aktivitetene gjennomføres i samarbeid med RAW Trening.

Om arrangementet:
Det er fire deltagere per lag og dere får testet ferdigheter i mange ulike og morsomme aktiviteter både i varm og kald sone. Her blir det lek og moro, i tillegg blir det mulighet for virkelig å teste grenser. Ikke alle på laget gjør alle øvelser, så dere deler noe mellom dere ut fra taktikk og lagferdigheter.

Øvelsene man skal gjennom er;
Isklatring, Alpint (utstyr kan leies), "mange-ski", 90-graderen, straffekonkurranse fotball, Skiskyting med løping, golf-putting, roing, E-seiling, Logikk-oppgave og quiz.

Utstyr: Vanlig treningstøy for alle oppgaver i den varme sonen. 2 på laget som skal kjøre alpint og trenger utstyr til dette, og 2 på laget som skal gjennomføre isklatring. (trenger solid skotøy)

For sponsorpakker kontakt: vkronstad@righttoplay.com eller mobil: 97 19 16 34RTP CH.jpg

F.v. Ole Christian Mork (SNØ), Thora Ingeborg Dystebakken (Right To Play) og Ronny Døhli (RAW trening) gleder seg til å ønske deg velkommen til første utgave av Right To Play Challenge på SNØ arena 8. september 2022. De lover en morsom ettermiddag og kveld hvor ulike ferdigheter blir testet.

LA JENTENE SKRIVE SIN EGEN HISTORIE

11 millioner jenter står i fare for å aldri komme tilbake på skolen

Alle jenter skal ha mulighet til å skrive sin egen historie, uansett hvor i verden de vokser opp. Og det hele starter med tilgang til utdanning, mulighet til å fullføre skolen og kvalitet i undervisningen. Vi vet at jenter som fullfører skolen gifter seg senere, får færre barn og blir viktige ressurspersoner i sine lokalsamfunn.

Du og laget ditt bidrar til å få flere jenter tilbake på skolen ved å delta på Right To Play Challenge, da overskuddet fra arrangementet går til vårt arbeid med å få jentene tilbake på skolen.