Onsdag 5. juni gikk Right To Play Charity Event av stabelen for første gang i Norge. Vi er strålende fornøyde med kvelden hvor partnere, utøverambassadører og støttespillere bidro til å sette fokus på den livsviktige leken!

Sammen for barn

Gjennom kvelden fikk gjestene innblikk i Right To Play sitt viktige arbeid, og hvordan vi bruker lek som metode for å beskytte, utdanne og styrke de mest marginaliserte barna. Utøverambassadørene Birgit Skarstein og Aksel Lund Svindal delte fra sine reiser, hvor de selv har fått oppleve hvordan leken skaper varige endringer for barn. Grunnlegger Johann Olav Koss fortalte reisen om reisen til Eritrea som ble starten på Right To Play. I tillegg loset konferansier Nils Ingar Aadne gjestene gjennom en innholdsrik kveld med flotte innlegg, underholding fra Sondre Lerche og Øystein Greni, og fantastiske danseopptredener fra elever ved Bjerke Videregående Skole.

Auksjon til inntekt for Right To Play

I forkant av Charity Event ble det lagt ut mange spennende auksjonsobjekter. Opplevelser, kunst, signerte drakter og foredrag som vanligvis ikke kan kjøpes ble auksjonert bort i løpet av kvelden, og alle inntektene gikk til Right To Play sine programmer.

"Vi er svært fornøyde over å ha gjennomført vårt første Right To Play Charity Event, og at vi sammen med våre støttespillere fikk satt fokus på den livsviktige leken og hvor mye den betyr for de mest marginaliserte barna. Bidragene som ble samlet inn i løpet av kvelden bidrar til at over 5 500 flere barn kan delta i våre prosjekter", sier Jimmy Vika, National Director i Right To Play Norge.