Protid og Right To Play

Konkurranse

Vår samarbeidspartner Protid gir deg muligheten til å støtte Right To Play og samtidig være med i trekningen av Longines Conquest St. Moritz lady edition til en verdi av 10.590,-

«Vi i Protid er stolte av faget vårt og vi er stolte av vårt samarbeid med Right To Play. Protidurmakerne ønsker å gi noe tilbake til dem som trenger det mest. Gjennom vårt samarbeid med Right To Play får vi mulighet til å bidra på vår måte» Trond Næss, daglig leder Protid.

Protid kommer til å legge ut 4 flotte klokker hvert år som du kan være med i trekningen av ved å delta i deres vippskonkurranse. Alle inntektene fra konkurransen går uavkortet til Right To Play. Konkurranseregler og mer informasjon finner du her: https://protid.mystagingwebsite.com/right-to-play/

Protid - klokke mai

Protid

Protid urmakerne består av 15 Urmakerforretninger plassert rundt i hele Norge. Du kan besøke oss i våre fysiske butikker eller på nett.

I en tid der håndverksyrker forsvinner går vi i motsatt retning og satser på faget vårt. I dag kan du kjøpe klokke på de forunderligste steder. I en kiosk, på en flyplass eller i en motebutikk. Ikke så rart. Ur er mote. Og mote er noe mange vil selge deg. Men vi synes at du skal kunne forvente noe mer av en klokke enn at den havner i søpla fordi den ikke lar seg reparere. En klokke er et finstemt instrument bygget opp av ørsmå deler som er gjensidig avhengig av hverandre. Nesten som en kropp. Og du ville vel ikke overlate kroppen din til noe annet enn en kvalifisert kirurg?

Urmakerforretninger – ikke 15 klokkebutikker

Ser du forskjellen? Vi Protid urmakere selger klokker, men vi legger helt klare krav i bunnen for de klokkene vi selger og den jobben vi gjør for at du skal kunne stole på dem 24 timer i døgnet. For en klokke trenger jevnlig ettersyn. Vi kaller det Protid Service. Trenger uret ditt nytt batteri, rem, lenke eller service, har vi både utvalg og fagkunnskap til å hjelpe deg på best mulig måte.

Her finner du oss:
Protid Marcussen Ur & Smykker: https://marcussenur.no/
Protid J. Gjertsen: https://urmakergjertsen.no/
Protid Roll Hansen: https://rollhansen.no/
Protid Malmnes: https://urmakermalmnes.no/
Protid Lervik Ur: https://lervikur.no/
Protid Carlsen Ur: https://carlsenur.no/
Protid Jermstad: https://urmakerjermstad.no/
Protid Iversen AS: https://iversenlagunen.no/
Protid Urmaker Næss Sandefjord: https://urmakern.no/
Protid Grøtteland: https://urmakergroetteland.no/
Protid Hansen: https://urmakerhansen.no/
Protid Håkon Lian: https://urmakerlian.no/
Protid Næss Trondheim: https://urmakernaess.no/

LES MER OM BEDRIFTSSAMARBEID