4.juni var det duket for årets Right To Play Charity Event, men grunnet COVID-19 måtte vi dessverre avlyse arrangement.

Den pågående pandemien har ført til at barna i våre programmer mer enn noen gang trenger beskyttelse, utdanning og styrke - og vi har derfor åpnet opp for kjøp av noen av objektene som skulle auksjoneres ut! Det betyr at du kan være med å by på enestående objekter, og vinner du budrunden bidrar du samtidig til våre viktige programmer. Auksjonen varer til og med tirsdag 16. juni kl 21.00. Alle inntektene fra auksjonen går til våre programmer.

Auksjonsobjekter

Golf med Suzann "Tutta" Pettersen, tennis med Casper Ruud, curling med curlinglandslaget, signert Liverpool og Manchester United trøye, foredrag og skiteknikk med Øystein "Pølsa" Pettersen i skihallen SNØ, kaffekurs med to av Norges beste baristaer og skreddersydd vinkurs med Liora Levi?

Nå har du mulighet til å sikre deg disse objektene og andre spennende opplevelser som du vanligvis ikke har mulighet til å kjøpe. Og samtidig støtter du Right To Play sine prosjekter i 15 land hvor vi bruker lek som metode for å beskytte, utdanne og styrke barn.

Auksjonen avsluttes tirsdag 16. juni kl 21:00, så husk å by på dine favoritter!

Din donasjon tredobles

Vår samarbeidspartnere Taconic og Santander Consumer Bank matcher alle kjøp på auksjonen*. Det betyr at ditt bidrag tredobles i verdi, og resulterer i at vi kan nå enda flere barn ❤️

* Det innsamlede beløpet blir matchet krone for krone, opp til maks kr. 250 000 pr. partner (totalt kr. 500 000).

Vipps konkurranse

Fikk du ikke auksjonsobjektet du ønsket deg? Da kan du bli med i trekningen av Big Bastard (Bag) og Hugger (sekk) fra Douchebags. Alle som vippser 50 kroner til #3000 innen mandag 22. juni klokken 12:00 er med i trekningen av disse flotte bagene levert av Douchebags. Alle inntektene fra auksjonen går til våre programmer.

PS: det er lov til å vippse flere ganger

Du må være over 18 år for å delta.

douchbag.jpg