Onsdag 5. juni braker det løs på Hotel Bristol når utøverambassadører, samarbeidspartnere, støttespillere og kjente personer samles for å sette fokus på den livsviktige leken.

En kveld med mening

Nils Ingar Aadne vil lede oss gjennom en helaften med treretters middag, det blir underholdning med blant annet Sondre Lerche og Øystein Greni – og du har mulighet til å by på mange spennende auksjonsobjekter. Nå kan du sikre deg plass og bli med på denne fantastiske kvelden. Og dersom du har lyst til å by på auksjonsobjektene så gjør deg klar til fredag 24. mai da auksjonen starter. Alle inntektene fra auksjonen går til Right To Play sine prosjekter.

Nå kan du sikre deg en plass rundt bordet

Treretters middag, noe godt i glasset, interessante gjester og spennende underholdning er noe av hva du vil oppleve når du kjøper en bordplass til vårt Charity Event. Kjøp en plass til deg selv, vennegjengen, kollegaer eller forretningspartnere samtidig som du støtter Right To Play sine prosjekter. Priser fra 3 500 kr per person.

Treningsøkt med Bø-brødrene, foredrag med Johann Olav Koss eller kunst laget av barn i Etiopia?

Nå har du mulighet til å sikre deg spennende opplevelser, kunst, signerte drakter eller foredrag som du vanligvis ikke har mulighet til å kjøpe. Og samtidig støtter du Right To Play sine prosjekter i 15 land hvor vi bruker lek som metode for å beskytte, utdanne og styrke barn.

Auksjonen starter lørdag 25. mai, så følg med her og by på dine favoritter!

Auksjonsobjekter

Auksjonsobjektene ligger på www.auksjonen.no/righttoplay og du kan legge inn ditt bud fram til auksjonen avsluttes 5.juni.