Gi en gave med mening!

Millioner av jenter står i dag ovenfor en blek og håpløs realitet. Det er krefter utenfor deres kontroll som er med på å frarøve deres rett til utdanning. Uten utdanning vil de ikke gå en klar og håpefull fremtid i møte. På tross av alle barrierer og utfordringer ønsker jentene en lysere og mer håpefull fremtid.​

En julegave fra deg vil nå langt i vårt arbeid for å hjelpe dem! ​

Hennes fremtid starter med hennes historie. Right To Play ansatte jobber til daglig med å identifisere jenter som har falt utenfor skolen slik at vi kan tilby dem støtte til å komme tilbake. Jentene kan fortelle historier om barnearbeid, tvangsekteskap, diskriminering og undertrykkelse. Det er historiene som leder oss til jentene og det er vårt ønske om å gi deres dystre historier en lysere fremtid som driver vårt arbeid.

Ved å gi jenter tilgang til utdannelse, gir vi jenter mulighet for en lysere fremtid.

Julegaven som gir henne en fremtid!

Alle jenter har rett til beskyttelse, utdanning og bli styrket til å stå opp for seg selv.

Julegaven fra deg kan bidra slik at flere jenter kan gjøre krav på utdannelse og få muligheten til å følge sine drømmer. Alle bidrag går mot det viktige arbeidet med å gi jenter en lysere fremtid.

Du kan kjøpe to ulike gavekort gjennom oss:

  1. GAVEBEVIS
  2. GAVEKORT PÅ STARTPLASS

Du kan gi en pengedonasjon ved å kjøpe et gavebevis til den du er glad i . *Under ser du eksempler på hva ulike beløp kan bidra til

Og til den spreke, eller den som liker en utfordring, kan du kjøpe gavekort på startplass til Asics Sentrumsløpet 22.april, eller BMW Oslo Maraton 16.september.

Vi er veldedig partner til disse løpene, og gjennom å løpe for Team Right To Play vil startavgiften gå til vårt arbeid med å gi verdens mest sårbare muligheten for en lysere fremtid gjennom.

Gjennomfør bestilling i ditt navn, og send oss deretter en mail for å få tilsendt elektronisk gavekort som du kan printe og gi bort under juletreet.

Våre ambassadører kjemper for jentene!

Tusen takk til våre ambassadører, Suzann Pettersen og Kjetil Jansrud, som engasjerer seg for jenters rettigheter og arbeidet med å nå FNs bærekraftsmål #5, likestillingen mellom kjønnene.

Hva skjer når jentene får muligheten til å følge sine drømmer?

Les mer om vårt arbeid og historiene til noen av barna om hvordan de har fått hjelp gjennom Right To Play sine programmer.

Det starter med en historie, men det kan bli en lysere fremtid.