I dag er det Pakistan, i morgen kan det være oss.

Popup utstilling 16.-18. desember 2022
Sted: Vulkan 15, 0178 Oslo
Åpningstider: fredag kl. 12-19, lørdag & søndag kl. 12-18

Norge og Pakistan er begge land som lever i overflod, men i relative versjoner av ordets forstand. I Norge betyr det kulde, snø, jul, og overflodssesong. Overflod av julemat og julegaver vi ønsker oss, men ikke trenger.

I Pakistan betyr det enda en måned i bokstavelig overflod.

Siden monsunregnet begynte i juni har mer enn 1700 mennesker mistet livet. 639 av disse er barn. Over 33 millioner – 15% av Pakistans befolkning – påvirkes av flomkatastrofen. Mer enn 8 millioner er drevet på flukt. De har mistet hjem, avlinger, infrastruktur og skoler – ting vi her hjemme tar for gitt.

Mens vi går inn i en tid hvor vi ønsker oss mer enn vi trenger, trenger millioner av mennesker i Pakistan nødvendige ressurser for å overleve. De ønsker seg ikke rikelige mengder. De ønsker seg det nødvendige.

Right To Play har satt i gang en kriserespons for å hjelpe pakistanske familier som rammes av flommen. Som en del dette hjelpearbeidet deler Right To Play ut overlevelseskit som skal bidra til å dekke livsnødvendige hygienebehov og hindre spredning av vannbåren sykdom. Et slikt kit koster 250 NOK.

For 750 kroner oppgraderes overlevelseskitet med nødvendigheter for å overleve vinteren, slik som tepper, ullsokker, varme klær og beskyttende telt og soveplasser som skjermer for kulden.

Denne julen ønsker vi å gi av vår overflod til de som drukner i sin, og vi håper du vil være med å bidra.

Den 16.-18. desember (åpningstider: fredag kl. 12-19, lørdag & søndag kl. 12-18), arrangerer Døgn, i samarbeid med Right To Play, et fysisk pop-up-arrangement i form av en utstilling. Popup arrangementet vil fungere som et donasjons- og opplysningssenter om situasjonen i Pakistan.

Merknad:

Alle donasjoner distribueres av Right To Play, og vil gå til vårt arbeid i Pakistan. Donasjoner går til distribusjon av overlevelseskits, psykososial krisehjelp for barn , og/eller gjenåpning av skoler. Les mer om Right To Plays hjelpearbeid i Pakistan her.