Det er en glede å kunngjøre at Brødrene Jensen inngår et partnerskap med Right To Play, og dermed blir en gullpartner. Den treårige avtalen vil gi verdifulle ressurser, og vil hjelpe 5000 barn med å delta i Right To Play sine programmer.

Brødrene Jensen, som er opptatt av bærekraftige initiativer, er begeistret for muligheten til å bidra til en så viktig sak.

«Vi deler en felles visjon om at lekbasert læring er nødvendig for barn på skolen, og Right To Play har vist en eksepsjonell innsats med sitt arbeid for å gi barn verden over muligheten til å utvikle seg gjennom lek og læring. Det at de klarer å engasjere og motivere så mange barn gjennom lek, er inspirerende. Som en bedrift er vi stolte over å støtte dette livsviktige oppdraget, og vi er fast bestemt på å være med å bidra til å gi enda flere barn tilgang til denne unike undervisningen.» - Leif Oddvin Jensen

Brødrene Jensen og RTP_IMG_9560 (1).jpg
Leif Oddvin Jensen fra Brødrene Jensen sammen med daglig leder i Right To Play, Lars Erik Svanberg.

Dette partnerskapet er en betydningsfull milepæl, og bidrar til å gi enda flere barn tilgang til Right To Play sine programmer. Right To Play er begeistret for partnerskapet og ser frem til å arbeide sammen med Brødrene Jensen for å gjøre en enda større innvirkning på barns liv og utdanning globalt.

"Vi er utrolig stolte over å få med en så solid og seriøs aktør som Brødrene Jensen på laget. Samarbeidet gir oss forutsigbarhet i arbeidet med å sikre at flere barn i Afrika, Asia og Midtøsten får kunnskapen de trenger for å skape en lysere fremtid for seg og sine lokalsamfunn." sier daglig leder i Right To Play Norge, Lars Erik Svanberg.

Dette partnerskapet viser at bedrifter kan spille en viktig rolle i å støtte samfunnsinitiativer som fremmer utdanning for barn verden over. Sammen skal Brødrene Jensen og Right To Play beskytte, utdanne og styrke barn i 15 programland.