Bli bedriftspartner!

Jenter på skolen-5.jpg
Ved å investere i barna kan vi sammen skape et bærekraftig samfunn

Et samarbeid med Right To Play handler om å skape endringer, ikke bare for barna og samfunnet men også for bedriften. Resultatene viser at samarbeidene bygger stolthet og engasjement hos ansatte samt at det bidrar til positiv synlighet og goodwill for bedriftene. Derfor er vi opptatt av å finne en samarbeidsform som passer din bedrift basert på verdier, samfunnsansvar og ønsket aktivisering.

Kontakt Lars Erik Svanberg for mer informasjon og muligheter:lsvanberg@righttoplay.com

Om Right To Play

Right To Play er en internasjonal organisasjon som bruker lek som verktøy for å beskytte, utdanne og styrke barn i utviklingsland. Organisasjonen har forpliktet seg til artikkel 31 i FNs Barnekonvensjon, med særlig fokus på barns rett til lek. Denne rettigheten omfatter alle barn uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn eller status.

Lek er livsviktig for barns trivsel, helse og utvikling. For barn som er rammet av krise og konflikt, gir leken rom til å bearbeide opplevelser og normalisering av hverdagen. Lek er også et viktig middel for læring og motivasjon, noe som resulterer i at flere barn går på skole. Når barn deltar i lek får de bedre selvtillit og trygghet på skolen, noe som også skaper glede og samhold. Det er derfor Right To Play kaller det for den livsviktige leken.

Anton Sport