Right To Play Norge er stolte av å kunne presentere Carl Fredrik Hagen som siste tilskudd til vårt flotte og viktige ambassadørkorps. Han ser frem til å bidra til å øke bevisstheten om Right To Plays arbeid og bidra til å samle midler til prosjektene i våre 15 programland.

Carl Fredrik Hagen er en profesjonell sykkelrytter, men også en meget habil langrennsløper. Han startet sin sykkelkarriere i Team Sparebank Sør i 2015. Han har senere syklet for blant andre Joker Icopal og Lotto Souldal. I dag sykler Carl Fredrik for Q36.5 Pro Cycling Team som ble etablert i 2023. Carl Fredrik er først og fremst en meget god klatrer og har oppnådd imponerende resultater så langt i karrieren. Han innehar tidenes beste norsk sammenlagtplassering i en Grand Tour med en fantastisk 8. plass i Vuelta a España i 2019 og har også vunnet klatretrøya i Tour de Bretagne og i Tour des Fjords. I tillegg har Carl Fredrik markert seg innenfor terrengsykling, duatlon og vintertriatlon. Han ble verdensmester i vintertriatlon i 2013.

Carl Fredrik kan virkelig være stolt av det han har fått til for veien til syklist har ikke vært åpenbar. Opprinnelig drev han med løping og interessen for sykling kom ikke før tidlig i 20 årene. Da turte han å stole på magefølelsen og satse for alvor. I februar syklet Carl Fredrik i Rwanda og det gjorde sterkt inntrykk og trigget et engasjement til å bidra.

Vi er veldig glade for å ha Carl Erik med på laget og ser frem til et godt samarbeid!