Ny partner: Sports Computing

Sports Computing ny Right To Play partner

Vi er utrolig stolte over å ha fått med oss Sports Computing på laget og gleder oss til samarbeidet som kicker i gang samtidig med lanseringen av Sports Computings Kicker Ace. Kicker Ace er applikasjonen som øker kvaliteten på trening og forbedrer dine prestasjoner uansett om du er proff, amatør, nybegynner, senior, junior eller midt i mellom. Gjennom interaksjon med andre brukere vil Kicker Ace skape samhold, inspirere og gi unike muligheter for trening, samarbeid og turneringer på tvers av kjønn, alder, kultur og landegrenser. Kicker Ace er tilgjengelig for alle, er gratis å bruke og skal motivere til økt fysisk aktivitet, lek og treningsglede for et bredt publikum.

Tilgjengeligheten og grenseløsheten til Kicker Ace gjør Sports Computing til en perfekt samarbeidspartner med Right To Play. Å få bidra til at flere kommer i aktivitet hvor de får gleden av å leke, lære og utvikle seg er det vi brenner for. Gjennom samarbeidet skal vi få flere barn inn i Right To Play sine programmer hvor de får beskyttelse, utdannelse og styrke til å forme egen fremtid. Vi vil gjennom samarbeidet fokusere på bærekraftsmål nummer 3, god helse, nummer 4, god utdanning og sist, men ikke minst nummer 5, likestilling.

«Vårt mål er å inspirere og motivere til økt fysisk aktivitet ved hjelp av innovativ AI teknologi tilgjengelig for alle»

Kjell Heen, grunnlegger Sports Computing.

Litt om Kicker Ace:
  • Gratis å bruke og tilgjengelig for alle med smarttelefon
  • Bygget med unik teknologi som gir deg umiddelbar informasjon om din aktivitet
  • Mulighet for samhandling med andre gjennom trening og/eller turnering
  • Tren, spill og del din sportsglede med andre uavhengig av lokasjon, kjønn, alder og kultur

Når barn leker, vinner verden. Sammen med Sports Computing gleder vi oss til å sette fokus på viktigheten av lek og aktivitet for alle barn, uansett bakgrunn og hvor i verden de vokser opp.

Se hvordan fotball kan brukes som verktøy for å helpe verdens mest sårbare barn til en bedre hverdag og en lysere fremtid:

2021