Ny Partnership Manager i Right To Play Norge

Vi er glade for å kunne ønske Casper Klejnstrup velkommen som ny Partnership Manager i Right To Play Norge. Casper er utdannet kaospilot fra Århus og kommer til Right To Play fra stillingen som Event & Partnership Manager i Red Bull Norge. I tillegg er han over gjennomsnittet interessert i idrett, særlig ski, friluftsliv og kanopadling.

National Director i Right To Play Norge Lars Erik Svanberg er svært fornøyd med å ha kapret Casper til denne nøkkelstillingen for organisasjonen: «Kommersielle strategiske partnerskap er et hovedsatsingsområde for oss, og Casper har svært solid erfaring med å konseptualisere spennende samarbeid som har en klar verdi for begge parter. Hans valg av Right To Play som ny arbeidsgiver representerer også et verdivalg. Med hans innsats skal vi sørge for at enda flere sårbare barn får et trygt sted å leke og lære».

Casper startet i Right To Play 2. januar og er allerede godt i gang med å sette seg inn i en helt ny organisasjonsstruktur og mandat: «Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang og bidra med mine ferdigheter og erfaring. Og vite at resultatene vil bidra direkte til Right To Plays viktige programmer gir en meningsfull dimensjon til arbeidet».

NNO new Partnership Manager
Lars Erik (t.v.) er glad for å ha Capser (t.h) på plass som ny partneransvarlig.