Playfinity er Right To Play sin nyeste støttespiller

Playfinity er et norsk selskap som lager morsomme, engasjerende spill ved å kombinere teknologi med fysisk aktivitet. Med bakgrunn i at over 70% av barn dropper ut av idretten innen fylte 13 år har Playfinity utviklet produkter som gjør at sport, moro og trening går hånd i hånd. Selskapet er lidenskapelig opptatt av lek og aktivitet som en drivkraft for en sunn og positiv utvikling blant barn, familier og lokalsamfunn. De har siden deres første produktlansering i 2018 engasjert mange tusen spillere, holdt hundrevis av arrangementer og logget mer enn førti millioner kast, spark og hopp. Right To Play er stolt over å få med Playfinity som støttespiller, et samarbeid som vil gi enda flere barn positiv utvikling og lysere fremtidsutsikter gjennom lek.

"Together, we have the transformative power to create meaningful connections and inspire lasting change in the lives of countless children" - Playfinity CEO, Pippa Boothman

Rabattkode
For hvert kjøp gjort med rabattkodene under, vil Playfinity donere fra 10 - 20% av den totale kjøpesummen. Du velger! Enten velger du å få 10% rabatt selv mens 10% doneres til Right To Play (alternativ 1), eller så kan du velge at 20% går direkte til Right To Play (alternativ 2):

  1. Bruk kode PLAYNOR10 for 10% rabatt og 10% donasjon.
  2. Bruk kode PLAYNOR20 for en direkte donasjon på 20%.

Uansett hva du velger, er vi takknemlig for alle bidrag til å gi flere barn i Afrika, Asia og Midtøsten tilgang til lekbasert læring.